Sugar Date Relations is een dating site, gespecialiseerd in het samenbrengen van een SugarBabe (suikernichtje) met een SugarDaddy (suikeroom).
Wat is een Sugar Date Relation?
Een Sugar Date Relation is een relatie tussen een SugarBabe (suikernichtje) en een SugarDaddy (suikeroom). Het wordt ook vaak een friend-with-benefits relatie genoemd.
Een SugarBabe (suikernichtje) is een jonge vrouw welke het leuk vind om met charmante oudere heren of dames contact te hebben, uit te gaan, samen te ondernemen of van elkaar nog iets te kunnen leren. Dat daar een vergoeding bij past spreekt voor zich. Uiteindelijk is het een win-win-relatie voor alle betrokkenen !
Een SugarDaddy (suikeroom) is een succesvolle maar drukke man welke het prettig vindt om met jongere relaties een leuk contact te hebben en daarvoor bereid is te betalen in welke vorm dan ook.
Een Sugar Date is een voor beide partijen duidelijke afspraak over wat er van elkaar wordt verwacht en welke materiƫle vergoedingen daar tegenover staan. Die afspraken zijn gebaseerd op volledig respect en eerlijkheid tegenover elkaar. Wij moedigen beide partijen aan om vooral eerlijk en oprecht te zijn over bedoelingen en verwachtingen en dat ook duidelijk aan elkaar kenbaar te maken.
Dat leven kan vanaf nu voor jullie nog een stuk aangenamer worden zonder dat je meteen hoeft te denken aan een vaste relatie. Geen van beide partijen hebben misschien ook niet de ambitie om een vaste relatie aan te gaan en er ook geen tijd voor. Deze site helpt je bij de ideale Sugar Date, ook voor jou!

Als je extra info zoekt inzake gebruik/omgang met deze website, dan verwijzen we graag naar deze uitleg.

En als je aan de slag gaat, dan hebben we voor veilig daten ook nog deze tips.

Tenslotte attenderen we je graag op onze huisregels .