AZC

  • Last seen a few years ago
Firstname:
guus geluk
Gender (SD/SA):
Man (sugar daddy) 
Age:
60
Location:
Maassluis, Zuid-Holland, Netherlands
In my own words:

Zakenman op zoek naar een nichtje!!!

Ben een nette, verzorgde 56-jarige zakenman, HBO niveau. Ben niet zo groot 168, eigen bedrijf.

Overigens zie ik er volgens anderen jonger uit. Maar nog belangrijker, ik voel me ook een stuk jonger.

Ik ga hier echt NIET vertellen dat ik best wel gezellig ben, humor heb, zorgzaam, eerlijk en begripvol ben, weleens wat wispelturig kan zijn, ook aan anderen denk, zeker niet egoistisch ben, af en toe best wel eens eigenwijs kan wezen, gul ben, dat je met mij best wel kan lachen, wel wat ongeduldig kan zijn, niet om woorden verlegen zit, feitelijk dat ik gewoon een verdraaid aardige lieve leuke kerel ben.......NEE HOOR, dat hoor je mij allemaal niet zeggen, klinkt zo opschepperig, niet dan!?

SO LET'* FIND OUT!!!!

Feitelijk ben ik op zoek naar een minnaresje, vriendinnetje of suikernichtje mag je het ook noemen, die ik, laten we zeggen, 1 x per week kan ontmoeten. Heel belangrijk daarbij is dat het nichtje mij ook daadwerkelijk het gevoel geeft dat ze echt mijn minnaresje/vriendinnetje is.EEN PUUR PLATONISCHE RELATIE OFWEL EEN BROER/ZUS VERHOUDING, DAAR PAS IK VOOR. Zou overigens ook veel voordeliger zijn om met mijn zus leuke dingen te gaan doen :-)

Gezien mijn privé situatie kan ik over het algemeen alleen doordeweeks en dan ook nog eens alleen overdag. Vanzelfsprekend kan ik wat betreft tijd (avond), daar af en toe wel een mouw aanpassen.

En als de klik er is, het liefst voor een langere periode. Heb namelijk niet echt de behoefte om van de ene naar de andere te vliegen.

Stel verder weinig eisen, hoewel mijn voorkeur toch wel uitgaat naar iemand een stukje jonger dan ik. Qua postuur, hebben slanke en dames met een normale bouw wel een streepje voor. Ook val ik niet, met alle respect, echt op donkere dames, heeft niks met discriminatie te maken, maar gewoon niet mijn smaak. En HEEL BELANGRIJK, ik heb geen interesse in dames die bij voorbaat al weten dat er van het intiemere aspect nooit wat gaat komen. Ben door schade en schande (hoop geld armer) wijs geworden en maar al te vaak aan het lijntje gehouden. En nu we toch bezig zijn, gezien mijn geringe postuur voel ik mij ook niet echt op m'* gemak aan de zijde van dames die veel langer zijn dan ik. Dus toch nog wel een hoop eisen :-)

Er zijn genoeg leuke dingen te doen, o.*. Lunch, hapje eten, dineren op sterren niveau, Sushi, High Tea/Wine, bioscoopje, wellness, sauna, shoppen, SuperCarExperience, Casino, enz. enz. te veel om op te noemen feitelijk en .... ook nog genoeg spannende dingen trouwens. :-)

Vanzelfsprekend staat daar iets tegenover, ben in ieder geval niet gierig, ook niet met mooie cadeaus.

Ben benieuwd naar reacties, spannend.....

Foto'* van mezelf plaats ik ivm privacy niet hier, maar zijn natuurlijk altijd wel opvraagbaar.

Show more
Recent activity
It's quiet around here... be the first one to write something!