Evellyana

  • Last seen a few years ago
Firstname:
Hailey
Gender (SB/SB):
Woman (sugarbabe) 
Age:
25
Location:
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
In my own words:

Een jonge dame van 20 jaar die momenteel studeert en stage loopt. Verder werk ik via uitzendbureaus zo nu en dan op verschillende locaties, dat doe ik allemaal met plezier. Geboren in een van de mooiste landen: Braziliƫ.
Ik ben hartstikke spontaan en altijd vrolijk. Met mij kan je over van alles praten en de langste gesprekken mee voeren, want ja.. Ik ben nou eenmaal een prater en ik hoop jij ook :) O.. en ik houd van tattoo'*, niet dat je dat moet hebben perse haha. In iedergeval bij mezelf vind ik het geweldig.

Mijn hobby'* zijn lezen, films kijken, experimenteren in de keuken en drankjes doen. Ik houd van lekker eten en ook van nieuwe avonturen. Maar oo*** heb dromen, de wereld verkennen en verschillende culturen mee mogen maken en succesvol worden, daarmee bedoel ik dat ik hartstikke gezond wil zijn maar ook van mijn leven kan blijven genieten en ondertussen ook van mijn baan.

Ik kan natuurlijk een heel verhaal over mijzelf hier typen maar daar wachten we nog even mee of je kan mij altijd een berichtje sturen met jouw vragen :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar ik nou naar op zoek ben?

Nou, ik ben niet alleen opzoek naar een man die mij financieel zou willen steunen maar ook een man waarmee ik kan lachen, praten, leuke tijden mee kan hebben en die mij ook zal respecteren zoals ik hem respecteer! Respect en vertrouwen vind ik erg belangrijk. Maar ook iemand die mijn privacy hiernaast respecteert, want dat doe ik ook bij jou. Je ziet er verzorgt uit en houdt van spanning in het leven.

Ik vind een fijne connectie echt een must. Ongemakkelijk is het nooit met mij, ik ben heel erg open en ik hoop jij ook. Verder zeg ik altijd: Just go with the flow

Show more
Recent activity
Picture of Evellyana, Woman (sugarbabe), 25 years old, from Amsterdam.
Evellyana has just signed up. Say hello!