Gwenny

  • Last seen a few years ago
Firstname:
Gwenny
Gender (SB/SB):
Woman (sugarbabe) 
Age:
26
Location:
Haren, Groningen, Netherlands
In my own words:

Welkom op mijn profiel!

Ik zal mij eerst voorstellen. Ik ben Gwenny Leistra en ik ben een spontane, enthausiaste en vrolijke meid van 22 jaar. Ik studeer HBO biologie en medische laboratoriumonderzoek - research. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van mijn opleiding. Hiernaast volg ik het Honours programma van de Hanze hogeschool. Hiervoor worden alleen de beste studenten van elke opleiding gekozen. Dit houd in dat ik extra opdrachten doe naast mijn opleiding. Deze opdrachten zijn voornamelijk in het bedrijfsleven en in samenwerking met het bedrijf, welke de opdracht heeft.

Naast mijn studie heb ik een bijbaantje bij een autobedrijf, hierbij vervoer ik autos van de autodealers naar de klant en van de klant terug naar de autodealer. Ik heb veel interesse in auto'* en ga elke keer met veel plezier naar het werk. In mijn vrije tijd rijd ik veel op mijn eigen motor. Ik bezit momenteel een Kawasaki ER-5 uit ****. Het motorrijden geeft mij veel ontspanning.

Verder heb ik een cattery voor siamees en siamees met wit katten. Ik heb momenteel drie poezen. Deze krijgen ongeveer 1x per jaar een nestjes met kittens. Af en toe loop ik evenementen voor het Rode kruis als EHBO'er en ben ik aanwezig als EHBO'er bij alle thuiswedstrijden van FC Groningen. Zoals * kan lezen ben ik van veel markten thuis.

Ik hoop dat ik hiermee jullie interesse heb gewekt met mijn verhaaltje, voor meer informatie mag * altijd contact met mij opnemen :)

P.*. Mijn haarkleur is momenteel dezelfde kleur als mijn profielfoto, Blond :)

Show more
Recent activity
Picture of Gwenny, Woman (sugarbabe), 26 years old, from Haren.
Gwenny uploaded a new profile picture:
Picture of Gwenny, Woman (sugarbabe), 26 years old, from Haren.
Picture of Gwenny, Woman (sugarbabe), 26 years old, from Haren.
Gwenny has just signed up. Say hello!