vanessa

  • Last seen a couple of years ago
Firstname:
ramona
Gender (SB/SB):
Woman (sugarbabe) 
Age:
29
Location:
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
In my own words:

ik ben 26 jaar, goed uitziend, vol, zelfverzekerd, oprecht en classy dame. Ik weet wat ik wil en ben daar niet verlegen in. Ook belangrijk om te melden is dat ik alleen van spelletjes hou als wij beide gewillige deelnemers zijn. Verder heb ik mijn eigen mening en ik waardeer een suikeroom die daar geen moeite mee heeft...die op zoek is naar een leuke gelijkwaardige dame.

Wat ik graag zou willen is een langdurige, exclusieve, discrete, spannende sugar babe / sugar daddy relatie met de juiste gentleman.
Ik heb mijn advertentie niet geplaatst om jou of mijn tijd te verspillen. Dus als jij niet in staat bent om mijn wensen en behoeftes te vervullen, mijn leven een heel stuk leuker en comfortabeler te maken, dan is er geen reden om mij een bericht te sturen.
Laten wij geen energie en tijd steken in iets wat toch niets gaat worden. Toch?

de reden waarom ik hier ben is omdat ik op zoek ben naar iets meer...een echte leuke, spannende langdurige contact (met een wekelijkse of maandelijkse financiƫle ondersteuning). Waarbij elkaars wensen en behoeftes met respect worden vervuld. dat is nader te bespreken.
niet twijfelen stuur deze leuke dame een bericht!

Show more
Recent activity
It's quiet around here... be the first one to write something!